Sneltestuitslag.nl opent teststraat in Zeewolde

Foto: Pixabay

Sneltestuitslag opende vorig jaar oktober de deuren van de commerciële teststraat in Bant. Naast de locaties Bant en Middenmeer, is er nu ook een teststraat geopend in Zeewolde. De testlocaties bieden naast de sneltesten, ook PCR-testen inclusief reisverklaring aan. De testen die gebruikt worden zijn CE-gemarkeerd en gevalideerd voor het testen op COVID-19.

Sneltestuitslag.nl

Ondernemers en particulieren kunnen zeven dagen per week terecht bij de teststraat in Bant. De teststraat in Zeewolde is op werkdagen geopend van 07.00 tot 11.00 uur. De teststraat bevind zich in een autowasstraat, deze locatie wordt beschikbaar gesteld door SuperTank.

Testen voor particulieren en ondernemers

De overheid heeft een subsidie beschikbaar gesteld, om werkgevers de mogelijkheid te bieden hun medewerkers te laten testen. Hierdoor is het op korte termijn mogelijk om medewerkers gratis te testen.

De organisatie verzorgt ook sneltesten voor diverse scholen en overheidsinstellingen. De Inspectie Gezondheidszorg is zeer te spreken over de geleverde kwaliteit, veiligheid en werkprocessen. Daarnaast wordt er gewerkt met een beveiligd systeem waarbij persoonsgegevens binnen 24 uur automatisch worden verwijderd.

Bedrijven en particulieren kunnen makkelijk een afspraak maken via www.sneltestuitslag.nl. Daarnaast is het voor bedrijven mogelijk om vouchercodes af te nemen voor medewerkers. Het preventief testen van medewerkers zorgt voor een veilige werkvloer en verkleint de kans dat Covid-19 uw bedrijf stil legt.

Cookieinstellingen